Révéler une vidéo et une image promotionnelle pour OVA Toji no Miko: Kizamishi Issen no Tomoshibi - AnimeNexuizFr

Breaking

BANNER 728X90

sábado, 14 de marzo de 2020

Révéler une vidéo et une image promotionnelle pour OVA Toji no Miko: Kizamishi Issen no Tomoshibi

Älypuhelimen Toji no Miko OVA: n virallinen verkkosivusto: Kizamishi Issen no Tomoshibi julkaisi ensimmäisen mainosvideon. Video ilmoittaa anime-henkilökunnalta, paljasti myös, että se on OVA, joka on jaettu kahteen osaan ja julkaistaan ​​tänä vuonna.

Sivusto paljasti myös uuden mainoskuvan.
Henkilökunta ja Cast
Tomohiro Kamitani vastaa OVA-johdosta Project No.9 -studioissa. Aoi Akashiro vastaa sarjan sävellyksestä. Daisuke Niitsuma tekee hahmosuunnitelmia Yoshinori Shizuman alkuperäisten mallien pohjalta.

Valittujen jäsenten paluuta pelistä (ja Mini Toji -sarja shortseja) ovat:

Himika Akaneya como Mihono Asakura.
Kaori Ishihara-komo Chie Setouchi.
Hiromi Igarashi -komo Kofuki Shichinosato.
Akane Fujita como Kiyoka Musumi.
Manami Numakura como Miruya Kitora.
Sumire Uesaka-komo Yui Yamashiro.
Studio Gokumin Toji no Miko -anime ensi-ilta tammikuussa 2018, yhteensä 24 jaksoa. Crunchyroll esitti sarjan, kun se esitettiin Japanissa. Franchising inspiroi myös Mini Toji -anime-shortseja, jotka ensi-ilta nousi tammikuussa 2019. Crunchyroll näytti myös tämän anime. Toji no Miko: Kizamishi Issen no Tomoshibi-älypuhelinpeli julkaistiin iOS- ja Android-laitteille Japanissa maaliskuussa 2018.

Sakae Saitō julkaisi mangasovituksen Kadokawan kuukausittain Shōnen Ace -lehdessä lokakuussa 2017 ja viimeisteli sen maaliskuussa 2019.


tiivistelmä
Muinaisista ajoista lähtien pyhiinvaimojen neitsyt päästävät Okatanan kautta eroon "Aradama" -nimisistä groteskeista olennoista, jotka uhkaavat ihmisten maailmaa. Näitä tyttöjä, jotka käyttävät univormuja ja miekkoja, kutsutaan "Touji".

Tytöt ovat suurimmaksi osaksi nuoria opiskelijoita, jotka suorittavat valvontatehtäviä opiskellessaan yhdessä viidestä Japanin koulutuskoulusta. Keväällä koko Japanin Toji kokoontuu ja turnaus järjestetään eri kyvyillä.

Lähde: ANN

© Gokaden-projekti / Touage no Miko Production Committee

No hay comentarios:

Publicar un comentario